Pizzeria Rosa’s Cantina, Italiaans Pasta & Pizza restaurant in Oud Loosdrecht

Lieve gasten,

Rosa’s Cantina is van woensdag t/m maandag open van 16:00 uur tot 21:30 (keuken) open (zondag tot 21:00 uur)! Oftewel dinsdag gesloten.
Je kunt ook ALLE gerechten van onze menukaart bestellen voor thuis!
Bestel vanaf 12:00 uur via 06-54781381 of vanaf 16:00 uur via 035-5825751.

TAKE AWAY 6 dagen in de week, woensdag t/m maandag van 17:00 tot 21:30 uur (zondag tot 21:00 uur)
• Betaal zoveel mogelijk contactloos (Pin of Tikkie)

Of BEZORGEN 6 dagen in de week, woensdag t/m maandag van 17:00 tot 20:00 uur (of later indien mogelijk)
• Wij bezorgen in een straal van circa 7 km / 10 min. rondom Oud-Loosdrecht, bestelling vanaf € 25, bezorgkosten, € 2,50 per bestelling
• Op het door jou gewenste adres bellen wij aan, de bestelling plaatsen wij bij de voordeur
NB. De betaling heeft reeds op voorhand plaatsgevonden.


Rosa’s Cantina is een plek die voelt als thuis op het platteland van Italië. Waar je welkom bent. Waar het lekker is. Open, vrij, verrassend, warm en creatief.

Bij Restaurant Rosa’s Cantina eet je Italiaans. De kracht van de Italiaanse keuken is puurheid, eenvoud en eerlijkheid. En zo koken wij. Met pure en verse producten, zoveel mogelijk biologisch en van kleine lokale leveranciers.

De pizzabakker van Rosa’s Cantina is een kunstenaar. Hij bereidt het deeg elke dag volgens ambachtelijk recept en maakt zo de authentieke, dunne en krokante bodem.
Onze pasta, patisserie en het brood maken we ook dagelijks met de hand. En door hier alleen pure ingrediënten aan toe te voegen ontstaan vertrouwde en nieuwe smaken.

Wij van Rosa’s Cantina houden van goed en lekker. Van mensen en eten. Daar zorgen we voor. Zodat we gezond zijn. Samen zijn. Het gezellig is. Er tijd is. We doen dit heel gewoon. Zonder overdrijven. Maar wel met hart en ziel.

Pizzeria Rosa’s Cantina is open voor borrel en diner. En is ook exclusief te huur voor grote groepen en kleine evenementen. Wij zijn van woensdag t/m maandag geopend.


Ook voor lekker thuis een pizza of pasta eten! Maak gebruik van onze take away of bezorg mogelijkheid. Bel ons je wensen door en binnen 30 minuten staat je bestelling gereed.


[huge_it_videogallery id=”2″]

rosas-cantina-loosdrecht-sfeer-2 catering-rosa-cantina-8 events-bij-rosas-catina-oud-loosdrecht-7  food-piza-pizzeria-rosa-cantina-loosdrecht-32

Sfeer foto’s                  ♥ Catering Foto’s             ♥ Events Foto’s               ♥ Food Foto’s