pizza | pasta | patio

 

Rosa’s Cantina is een plek die voelt als thuis op het platteland van Italië. Waar je welkom bent. Waar het lekker is. Open, vrij, verrassend, warm en creatief.

Bij Restaurant Rosa’s Cantina eet je Italiaans. De kracht van de Italiaanse keuken is puurheid, eenvoud en eerlijkheid. En zo koken wij. Met pure en verse producten, zoveel mogelijk biologisch en van kleine locale leveranciers.

De pizzabakker van Rosa’s Cantina is een kunstenaar. Hij bereidt het deeg elke dag volgens ambachtelijk recept en maakt zo de authentieke, dunne en krokante bodem.
Onze pasta, patisserie en het brood maken we ook dagelijks met de hand. En door hier alleen pure ingrediënten aan toe te voegen ontstaan vertrouwde en nieuwe smaken.

Wij van Rosa’s Cantina houden van goed en lekker. Van mensen en eten. Daar zorgen we voor. Zodat we gezond zijn. Samen zijn. Het gezellig is. Er tijd is. We doen dit heel gewoon. Zonder overdrijven. Maar wel met hart en ziel.

Pizzeria Rosa’s Cantina is open voor koffie, lunch, borrel en diner. En is ook exclusief te huur voor grote groepen en kleine evenementen. Wij zijn van woensdag t/m vrijdag geopend van tien tot tien, zaterdag van twee tot tien en zondag van twee tot negen.


Ook voor lekker thuis een pizza of pasta eten! Maak gebruik van onze take away mogelijkheid. Bel ons je wensen door en binnen 30 minuten staat je bestelling gereed.


rosas-cantina-loosdrecht-sfeer-2 catering-rosa-cantina-8 events-bij-rosas-catina-oud-loosdrecht-7  food-piza-pizzeria-rosa-cantina-loosdrecht-32

Sfeer foto’s                  ♥ Catering Foto’s             ♥ Events Foto’s               ♥ Food Foto’s